Niek & Annelij
Niek & Annelij
Niek & Annelij

Niek & Annelij

Op 15 april 2016 tekenden Niek en ik (Annelij) voor ons eerste huis samen. Een bijzonder huis en een bijzondere stap. Al snel hadden we grootse plannen, namelijk; een gedeelte van het huis zo verbouwen dat er 2 appartementen in komen. Deze willen we in vakantiegasten gaan verhuren. 

Niek & Annelij

ZUS

Niek & Annelij

Waarom Zus aan Zee?

Mijn (Annelij) familie noemt mij al mijn hele leven zus. Het maakt niet uit wie, papa, broertje, ooms, neefje, iedereen noemt mij zus. Mijn broertje is hier als klein jongetje mee begonnen, Annelij was nog wat lastig voor hem.

Toen we plannen kregen om een huis te kopen en hierbij appartementjes te gaan verhuren moesten we daar natuurlijk ook een naam voor bedenken. Daar zaten een paar eisen aan, ik wilde namelijk iets met mijn liefde voor kringloopwinkels en rommelmarkten doen. De appartementen moeten een gezellige en typisch Hollanse sfeer uitdragen. Wat voor naam hoort daarbij? Na een dagje Googlen, typte ik ‘oud-hollandse’ namen in en ‘Zus’ kwam naar voren! Meteen dacht ik, dat is het! Lekker Hollands, lekker vintage, en helemaal Annelij, echt iets voor ons! Later legde ik de link met het leesplankje van vroeger en het thema voor onze appartementen was geboren. 

Niek & Annelij

Niek Oude Luttikhuis

Niek zijn handen jeuken om te beginnen aan deze klus, met een opleiding bouwkunde als achtergrond is dit natuurlijk een geweldige uitdaging. Niek zal zich dan ook vooral bezig houden met de technische kant van de verbouwing. Naast het verbouwen werkt Niek op Circuit Park Zandvoort als Track Manager.

Niek & Annelij

Annelij Clemens

De verhuur van de appartementen is vooral mijn verantwoordelijkheid. Ik houd dus ook de website bij (sorry alvast voor de spelfouten), regel de reserveringen en doe/regel de schoonmaak. Daarnaast werk ik fulltime bij Stekon, Re5al en Stimag. Deze 3 bedrijven zijn gevestigd in Lisse, hier doe ik de marketing.

Niek & Annelij

Timeline

1 april 2017

 

Verhuizen naar ons eigen huis

Ook nu is ons eigen huis nog niet af, maar het toeristenseizoen begint, dus het zou mooi zijn als we 2 appartementen kunnen verhuren. 

Verhuizen

Een beetje met gemengde gevoelens verhuizen we. Ons kleine antieke vissershuisje heeft ons hart gestolen, het was een heerlijk huis en we hebben er fantastische jaren gehad. Dag huisje… 

Ons nieuwe huis is natuurlijk nog niet af, maar gelukkig wel appartement Wim & Jet! Het is een beetje alsof we op kamers gaan samen.

30 augustus 2016

 

1 augustus 2016

 

De Aap is af!

We hebben zeker niet stil gezeten, er is al heel erg veel gebeurd in het hele huis, maar appartement De Aap is af! Vanaf vandaag kunnen we de eerste huurders ontvangen, spannend…!

Huis gekocht

Vanaf vandaag zijn we de trotse eigenaar van het huis op adres Pakveldstraat 24 in Zandvoort. Wat een gaaf avontuur, natuurlijk zullen er mindere momenten zijn, maar waarschijnlijk houden we de moed erin door het vooruitzicht naar een prachtig eindresultaat!

15 april 2016

 

 

Contact

info@zusaanzee.com
+31(0)6 10 23 81 95
Pakveldstraat 24, Zandvoort